вівторок, 17 січня 2017 р.

МІжнародний день снігу. Ура!!

   Друзі! Як ви вже, мабуть, здогадалися я обожнюю сніг!І зиму! (хоча народилася влітку☺) І лижі! І санки! ....І це чудове свято!!

       



 А чого вам найбільше хочеться взимку? Відповідь: «Повалятися на дивані» - неправильна! Я вам пропоную долучитися до святкування чудового і по-справжньому зимового свята, яке було створене з ініціативи Міжнародної лижної федерації ще у 2012 році. Цікаво, що Всесвітній день снігу має й іншу назву – Міжнародний день зимових видів спорту, а його незмінним гаслом є слова: «Виведемо дітей на сніг». За задумом організаторів, мета свята – залучити дітей і молодь до активного способу життя й зацікавити зимовими видами спорту. Для цього організовують «снігові» фестивалі, де кожен охочий може випробувати себе, ставши на лижі, ковзани або й «підкоривши» норовливий сноуборд.
             Як стверджує президент Міжнародної лижної федерації Джан-Франко Каспер, таке свято необхідно сучасним дітям, підліткам і навіть дорослим. Адже багато людей дивляться на життя без посмішки, а звичайний сніг, веселі снігові розваги та зимові види спорту можуть повернути втрачену радість.

            Отже, відривайтесь від «компів», ховайте планшет під подушку й айда з нами на зимову прогулянку…Пишіть в коментарях, що у вас получилося…


Я на лижах! (десь на дальному плані ☺)




Немає коментарів:

Дописати коментар