четвер, 25 серпня 2016 р.

Відпочивай по-європейські

Перечинщина по праву вважається самою екологічно - чистою місцевістю України. Це земля лемків, однієї з карпатських народностей. Впізнати цих мешканців Карпат можна по своєрідній говірці: наголос, як правило, ставиться на перший склад слова.
.
На території району розкинулися 24 села й одне місто. На Перечинщині  є що відвідати юним туристам: державний заказник «Соколеві скали» (ми з вами там побували, коли мандрували до водоспадів «Шипіт» та «Юнтур». Згадали?), а також безліч печер, озеро Синє Багно, єдиний в світі пам’ятник листоноші і ще безліч місць, де ми ще не були.


Ну а ми, скориставшись вихідним днем (Національним святом України) відвідали ще одну перлину Перечинщини - сімейний курорт «Воєводино».
Квест "Замок графа Дракули". Страшно?!
На 17 гектарах території, серед  дерев, галявин та гірських струмків затишно розташовані  готелі «Воєводино», «Маковиця» та «Магура», а також невеличкі котеджі, ресторани, SPA-центр з басейном та фітнес-залом, лазні, дитячий клуб, Кінний Клуб, ігрові майданчики, тенісний корт, спортивні майданчики, парк Шенборн та багато іншого.
А в лісі можна знайти такі скарби
І дітлахам є тут чим зайнятися. Дитячий клуб "Воєводино" розташувався на площі більше 170 кв.м Турьонок Янош - герой "Дитячого клубу" - чекає на нових друзів. Так, так саме на вас! Янош веселий, непосидючий і дуже любить гратися. А щоб грати, звісно, потрібна компанія!Турьонок Янош розкаже казочку, навчить закарпатському ремеслу, навчить пекти пироги і ліпити вареники (на радість вашій мамі).
В парку Шенборн на огромедній територіі гарно вписався (доречі,єдиний на Закарпатті) кинотеатр під відкритим небом.З ранку й до вечора, на дуже великому екрані, можна дивитися і фільми, і "мультики", і кліпи українських виконавців.

Парк Шенборн
А ще ви можете випробувати свої силу і  розум у квесті. Квест це пригода з загадками, випробуваннями і, звичайно, призом, який чекає наприкінці. Класно, правда?
Участь в квесті - це можливість проявити різні таланти: кмітливість, спритність, здатність до взаємодопомоги, витривалість, артистичні здібності. Квест - це досвід справжньої дружби!





Атракцій багато! Вибирай!
Поки всі друзі відпочивають, я фотографую

Немає коментарів:

Дописати коментар